Extra info kussenslopen

 

 

We bedrukken zowel op de voorkant en op de achterkant, als jij dat wilt. Kijk eerst bij bovenstaande buttons wat je een leuke opzet vindt voor de voorkant, hierna ga je vanzelf door naar de volgende stap: wil je ook de achterkant bedrukt hebben?

Foto

Foto's worden naar A4 of A3 formaat vergroot. Als je een kleuren foto aanlevert, komt de foto in kleur erop, tenzij je aangeeft het liever zwart wit te willen.

Een heel leuk idee is, om je foto een kleurenfilter mee te laten geven door ons. Het is gratis, niet verplicht, maar een gebaar van ons om het allemaal zo mooi mogelijk te krijgen. Heb je een collage bijvoorbeeld waarin veel drukke foto's verwerkt zijn, dan komt dit als geheel vaak wat rommelig over. Een filter zorgt ervoor dat het meer een eenheid wordt en een mooier, strakker geheel wordt. Kijk hiervoor bij de onderste buttons op deze pagina, en zet bij opmerkingen dat je een kleurfilter wilt, en welke letter daarbij hoort. Let op : de getoonde foto's zijn een indicatie wat er veranderen kan, maar elke foto is weer anders en daardoor wordt het resultaat ook vaak anders. Wij kijken welke kleuren wel en niet weg kunnen in het door jou aangewezen filter.

Indeling 

Je kunt kiezen waar en hoe groot je de tekst wilt laten plaatsen. Om je een idee te geven van hoeveel je sloop gaat kosten, kun je bij de bovenstaande buttons kiezen voor de afmeting van je opdruk. Je kunt de indeling verder lekker makkelijk gewoon aan ons overlaten, maar dat hoeft niet. Bij de pagina's voor foto en tekst staan telkens onderaan een aantal indelingen waar uit je mag kiezen als je het toch liever meer zelf in de hand wilt houden.

Upload programma ?

In tegenstelling tot sommige andere websites waar je zelf je kussensloop moet indelen, werken wij niet op die manier. Wij gaan liever voor het mooiste eindresultaat, met onze jarenlange ervaring weten we goed wat er allemaal uit elke foto te halen valt, en het zou zonde zijn als dat door een onervaren iemand in elkaar geknutseld was. Als je je foto dus straks verzonden hebt, zie je de foto dus niet opduiken in een foto bewerkingsprogramma. Het is gewoon in ons postvak beland, en gaan wij ermee aan de slag voor je. Hetzelfde geldt voor het lettertype dat je uitzoekt: kies er eentje uit die je bevalt, en wij maken de tekst zo leuk mogelijk op in dat lettertype.

Je hoeft de kussensloop dus niet zelf in te delen, verstuur gewoon je foto via de verzendknop. Opdruk full colour of zwart-wit. Maat kussensloop 60 x 70 cm (standaard maat) kleur wit of crème.